Hej & välkommen
på bröllopsfotografering!

Jag heter Hanna Lundström och jag är ert professionella tredje hjul och bröllopsfotograf i Kiruna och hela Lappland, Norrbotten och Västerbotten. Jag fotar bröllop på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge er bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. Jag vill fånga er kärlek till varandra på ett genuint och kärleksfullt sätt, så låt oss vara kreativa tillsammans och skapa en upplevelse som ni aldrig glömmer. Vad väntar ni på? 

brudtärnornas-påklädning-knyta
jag

Vad säger andra

Vad säger andra

bröllopsfotograf kiruna, boho wedding

AVSLAPPNAT OCH NATURLIGT

Mitt mål är att ni ska känna er så avslappnade som möjligt så bilderna blir så genuina som möjligt. Ni kommer att få skratta och kramas mycket under er fotografering och jag kommer berätta hur ni ska stå och vad ni ska göra, så ni behöver inte tänka på det. Jag är väldigt lyhörd och inkännande och kom ihåg, det finns inga rätt och inga fel. Var bara er själva så kommer det bli bra, jag lovar!

brudpar kyss och paraply

VAD GÖR VI OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER?

Vi kan ju inte styra över vädret, och många är oroliga för att det ska regna på deras bröllop, men faktum är att ljuset är otroligt fint vid regn och som fotograf är jag väl förberedd för att fånga er bröllopsdag oavsett. Sen ser vi alltid till att vi har en backup plan för fotograferingen om det skulle behövas.

brudbukett
BRÖLLOPSMÖTE OCH KONSULTATION I god tid innan bröllopet träffas vi för att gå igenom era önskemål, hur ni tänker om era bröllopsbilder, när och var vi ska fotografera med mera.
bröllopsfotograf-kiruna-häst-boho-chic

FRÅN UMEÅ TILL KIRUNA

Jag heter Hanna och jag är en glad pite-tjej på 34 somrar som bott i Umeå de senaste 9 åren och trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle flytta från Umeå till KIRUNA! Men här är jag och känner verkligen att jag hittat hem! 🖤

Men hur hamnade jag här kanske ni undrar? Jo, det är tack vare en crossfit-tävling i Piteå. Där bland de tävlande såg jag en lång, ganska blek men väldigt snygg kille som var med och jag hör fortfarande hur mina vänner säger i kör “Vad är det värsta som kan hända, gå och prata med han!” 

Jag som person är väldigt glad och positiv, gillar utmaningar och tycker det är avslappnande att vara ute i naturen. Jag älskar att resa och har besökt över 20 länder, varav senaste var till Skottland 2019. Har fortfarande många resmål på min lista men som nu får vänta. Men när det är möjligt vill jag SÅ gärna åka till Island. Drömmen för en fotograf eller hur?

Jag har varm bildstil och älskar jordnära färger som beige, skogsgrön, senapsgul, brunröd och metalliska färger. Älskar Marvelfilmerna och ser jag gärna mer än en serie samtidigt. Jag älskar  kvällsljuset under en sen sommarkväll och ÄLSKAR när mina brudpar blir så där kramgoa och avslappnade så vi kan skapa känslor som berör. Jag vill att ni ska se mig som en god vän och ett perfekt tredje hjul som vill ge er genuina minnen som lever kvar 🙂

fotograf i kiruna
höstbröllop
FAQ

Hur bokar vi?
För att skicka en förfrågan fyller ni i mitt bokningsformulär längre ner på denna sida. Där kan ni beskriva vilka ni är, hur ni tänker kring er bröllopsdag och vad som är viktigast just för er. Ju mer ni fyller i och berättar desto bättre. Jag som bröllopsfotograf vill lära känna er, så jag kan ge er en personlig och mysig fotografering anpassad efter era önskemål.
FAQ

Vad händer efter vi bokat?
När jag fått in er bokningsförfrågan via mitt formulär, så kollar jag upp om ert datum är ledigt. Har jag ingen bokning då, så lägger jag in en preliminärbokning som jag håller i 7 dagar. Jag skickar sedan mitt avtal till er som ni får läsa igenom och godkänna genom att skriva under. Jag skickar även en faktura till er på 30% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum. Avgiften dras sedan av på er slutfaktura. Bokningen är bekräftad vid påskrivet avtal och betald bokningsavgift.
FAQ

Vart tas bilderna?
Jag känner till många vackra platser där jag vet att ni kommer att få bra bilder och jag har även full koll på vad man ska leta efter när det kommer till den perfekta fotoplatsen, så oroa er inte om ni inte riktigt vet vart ni vill fotograferas, vi löser det tillsammans.
FAQ

Vad gör vi om det är dåligt väder?
Vi kan ju inte styra över vädret, och många är oroliga för att det ska regna på deras bröllop, men faktum är att ljuset är otroligt fint vid regn och som fotograf är jag väl förberedd för att fånga er bröllopsdag oavsett. Sen ser vi alltid till att vi har en backup plan för fotograferingen om det skulle behövas.
FAQ

Vad händer om någon av oss blir sjuk?
Jag har aldrig varit tvungen att avboka ett bröllop p.g.a sjukdom. Jag blir väldigt sällan sjuk eller förkyld och det skulle krävas väldigt mycket för att jag skulle ställa in en bröllopsfotografering. Men skulle det nu vara så att jag inte kan fotografera ert bröllop för att det skulle bli en risk för er och era gäster, så är jag medlem i ett stort fotografnätverk och hjälper er mer än gärna hitta en likvärdig fotograf. Skulle detta ske, återbetalas hela er bokningsavgift.
FAQ

Vad gäller om vi måste skjuta på bröllopet p.g.a corona
Skulle ni välja att skjuta på bröllopet p.g.a coronapandemin, så går det bra att göra det fram till 3 månader innan arbetsdatum, dock max upp till 1 år. Om jag inte har möjlighet det nya datumet återbetalas 50% av bokningsavgiften, totalt 15% av avtalet.
FAQ

När får vi bilderna?
Inom ett par dagar kommer ni att få tillgång till ett online galleri där ni kan tjuvkika på några utav bilderna från ert bröllop. Efter det dröjer det ca 3 veckor innan ni får hemlevererat ett vackert usb-minne med alla era högupplösta och redigerade bilder.
FAQ

Vad är en bokningsfaktura?
Bokningsfaktura är en deposition för att garantera ert bokade datum och en avgift som täcker upp mina kostnader fram tills fotograferingen. Exempel på kostnader är: Administrativt arbete d.v.s allt som rör er bokning, svara på mail och skicka all information gällande er bokning, fakturering m.m. Reka fotoplatser. Jag åker alltid ut och tittar till platserna vi ska fotografera på innan för att kolla så allt ser bra ut.
FAQ

Klädsel för vinterbröllop?
Ni kan gifta er i traditionella kläder eller i skoteroverall, ni bestämmer! Jag brukar rekommendera att ni ska klä er varmt, ha gärna underställ om det går under kläderna och be era gäster att ha varma ytterkläder.
FAQ

Reser du för bröllop?
Ja, självklart! Inom Kiruna kommun ingår alltid reseersättning i priset. Uppdrag utanför Kiruna tillkommer reseersättning, så vida jag inte är på plats redan eller kan kombinera det med att jag åker hem till Piteå/Luleå/Umeå t.ex. Uppdrag på annan ort där övernattning krävs så kollar jag upp olika boendealternativ och väljer det mest lämpliga i närheten och inom er budget.
FAQ

Vi är ovana att stå framför kameran, hur ska vi göra?
Jag vet att det kan kännas obekvämt att stå framför kameran. Man vet liksom inte vad man ska göra med sig själv, om det man gör ser bra ut o.s.v. Så därför kommer jag försöka berätta hur ni ska göra, ge er lite direktiv och små uppdrag. Har ni någon favorit musiklista på spotify, ta med den så slår vi på den 🙂 Mitt jobb är att få er avslappnade och ha roligt tillsammans. Detta gör jag bäst om vi lär känna varann lite mer.
Previous
Next

BRÖLLOP HALVDAG

Paketet passar er som kanske vill fota förberedelser,
first look, porträtt och vigsel, samt början av middagen
17 500 kr
 • Bröllopsmöte och ev. provfotografering i Kiruna
 • Fotografering mellan 3-5 sammanhängande timmar
 • Vackra fotoplatser
 • GUIDE: Inför er bröllopsfotografering
 • Alla utvalda & redigerade bilder både högupplöst och webbupplöst
 • Personligt onlinegalleri som ni kan dela med familj & vänner
 • Back up på era bilder i ett år
 • Vackert fotoalbum, 20x20 cm inkl. 10 uppslag (20 sidor)
 • Möjlighet att beställa extra produkter direkt från ert onlinegalleri.
 • Möjlighet att dela upp betalningen på 2 månader.
 • Möjlighet att lägga till en high lightfilm, skicka ett DM för prisuppgift.
Vanligaste

BRÖLLOPSPORTRÄTT

Paket passar er som vill ha fina bilder på er,
blandat med lite detaljer på era ringar, håruppsättning etc.
10 500 kr
 • Bröllopsmöte
 • Fotografering 1 timme
 • Vackra fotoplatser
 • GUIDE: Inför er bröllopsfotografering
 • Alla utvalda & redigerade bilder både högupplöst och webbupplöst
 • Onlinegalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner
 • Möjlighet att lägga till 1 timmes fotografering för 2000 kr
 • Möjlighet att beställa produkter direkt från ert galleri som t.ex. förstoringar, fotoalbum, printboxar etc.
bröllopsfotograf-kiruna-boho-chic

Känner ni er osäkra och lite obekväma framför kameran? Don't you worry!

De flesta brudpar jag fotograferar har aldrig blivit fotograferade av en riktigt fotograf förut, så oroa er inte, jag kan det här! Jag är expert på att få er att slappna av då det är mitt jobb! Sen om ni vill ni se hur jag jobbar, ja då kan det vara extra skönt att göra en så kallad provfotografering. Det ingår för er som bokar mitt större paket och som kan ta sig till Kiruna för vårt bröllopsmöte! Men är också helt frivilligt, men tycker det är lite kul att kunna ge en liten bonus när vi väl ses. Denna fotografering tar max 15 minuter och görs utomhus i närheten av vårt möte. Sen får ni såklart alla bilder ca en vecka efteråt som ni kan ladda ner och kanske använda till save the date, eller change the date om ni skjutit fram ert bröllop!

Att göra en provfotografering är ett superbra sätt för oss att lära känna varandra, ni får se hur jag jobbar och ni får möjlighet att träna på några enklare poser, så när er bröllopsdag kommer är ni väl förberedda och kan slappna av och bara ha roligt!

bröllop icehotel sweden
bakom is, bröllop på icehotel, ishotellet

SÄG HEJ!

Juli månad är fullbokad!
 Men finns fortfarande en ledig lördag i mitten av juni och två lördagar kvar i augusti
Jag släpper nya tider för 2022 den 1:a september 2021

Juni
Få tider kvar
Juli
FULLBOKAD
Augusti

– LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN –

FACEBOOK          INSTAGRAM          PINTEREST