Hej & välkommen
på familjefotografering i Kiruna!

Jag heter Hanna Lundström och jag är er proffessionella familjefotograf i Kiruna som fotar dig och din familj på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge er bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. Jag vill fånga er precis som ni är. Så sänk ribban och slappna av. Jag följer er och låter barnen styra vad dom vill göra. Att låssas leka en lek är ofta ett bra sätt att få med barnen och sen utgå från att allt kan hända, då brukar bilderna komma av sig självt 🙂

jag

Vad säger andra

Vad säger andra

familjefotografering kiruna

HJÄLP! JAG ÄR ALDRIG MED PÅ BILD

Känner du igen dig? När du tittar igenom era fotoalbum eller bilderna ni har uppe på väggen så är du nästan aldrig med på bild. Som fotograf vet jag att det kan vara svårt att få med hela eller delar av familjen på bild. Vi bestämmer en plats där vi möts upp och där fokuserar jag på att försöka fånga er och ert barn i sitt naturliga jag. Jag utforskar ljus och vinklar beroende på vart ditt barn befinner sig och jag vill aldrig tvinga barnet till att agera på ett visst sätt som inte känns naturligt. 

barn på trälåda
golden hour barnfotografering

ATT FOTA BARN

Det mest effektiva sättet att fotografera barn på som jag har lärt mig, är att försöka få barnen att känna att det leker en lek och om man dessutom utgår ifrån att allt kan hända så brukar det i regel bli bra. Barn känner ofta av press och stress hos föräldrar, så därför är mitt råd att inte sätta ribban för högt. Försök slappna av och ha roligt tillsammans under er familjefotografering. Då brukar bilderna komma av sig självt.

VILKEN TID PÅ DYGNET BÖR MAN FOTOGRAFERA?
Att ta bilder på sina barn kan vara en utmaning på många vis eftersom barnen inte biter ihop på samma sätt som vuxna, utan blir trötta eller tappar lusten och då är det inte så mycket att göra åt saken. 

Så se till att boka in en tid som passar barnets mat och sovklocka. Hungriga och trötta barn brukar sällan vara sammarbetsvilliga. Boka hellre en tid då barnet/barnen är utvilade och har nyätit, då brukar barnen ha mer energi. 

snöbus, fotografering vinter familj
FAQ

Hur snart bör vi boka dig?
Jag rekommenderar att ni hör av er i alla fall 1 månad i förväg för att vara säker på att få en tid, speciellt om det är en helgtid ni är ute efter.
FAQ

Hur bokar vi?
För att skicka er förfrågan fyller ni i mitt bokningsformulär. När jag fått in din bokningsförfrågan, så kollar jag upp om önskat datum är ledigt. Har jag ingen bokning då, så lägger jag in en preliminärbokning som jag håller i 7 dagar. Jag skickar även en bokningsfaktura till er på 50% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum och är inte återbetalningsbar.Bokningen är bekräftad vid betald bokningsavgift.
FAQ

Vart tas bilderna?
Jag fotar de flesta av mina bilder utomhus eftersom jag älskar det naturliga och fina ljuset. Jag har några favoritplatser där jag vet att du kommer att få fina bilder, men är även öppen för förslag om du har någon favoritplats du gärna fotas på.

Men vill du hellre ha en fotografering inomhus? Inga problem! Älskar dessa fotograferingar minst lika mycket 🙂
FAQ

Vad gör vi om det är dåligt väder?
Dagen innan fotograferingen har vi en avstämning om hur vädret ser ut och ska det vara dåligt väder så bokar vi alltid om till ett nytt datum. Att boka om kostar ingenting och jag är väldigt flexibel med att hitta ett nytt datum. Lite mulet gör dock ingenting utan det ger istället större frihet i val av fotoplats.
FAQ

Vad händer om någon av oss blir sjuk?
Jag har aldrig varit tvungen att avboka en fotografering p.g.a. sjukdom. Jag blir väldigt sällan sjuk eller förkyld och det skulle krävas väldigt mycket för att jag skulle ställa in en fotografering.Men skulle det nu vara så att jag inte kan fotografera p.g.a. sjukdom, så bokar vi helt enkelt om tiden till en annan dag. Samma gäller om du blir sjuk.
FAQ

Priser och betalning?
Jag innehar F-skatt sedel och alla mina priser är inkl.moms. En bokningsfaktura på 50% av paketet skickas ut i samband med bokningen och den garanterar datumet och återbetalas ej. Slutfakturan betalas sen i samband med er bildleverans. All betalning sker via faktura. Skulle ni behöva skjuta på er fotografering p.g.a. corona eller andra komplikationer så står bokningen kvar och vi bokar helt enkelt om till ett nytt datum.
FAQ

Era uppgifter och gdpr
Jag sparar enbart nödvändiga uppgifter för att kunna genomföra ert uppdrag och leverera era bilder. Ni kan när ni vill efter fotograferingen be mig radera dessa uppgifter, så sparar jag enbart det som behövs för bokföring enligt lag.
FAQ

Vad ska vi ha på oss?
Klä er efter årstid och fotoplats. Ni vill känna er varm nog eller sval nog och samtidigt matcha kläderna utifrån omgivningen. Ska vi fota hemma så kan ni med fördel ta på er era mest bekväma kläder och äga det. Men om vi ska fota på stranden kan en fin sommarklänning och barfota fötter passa bra. Försök tänka igenom era klädval baserat på fotoplatsen, vibe eller komfort.
Previous
Next
mother and me

FAMILJEFOTOGRAFERING

MINI
3500 kr
  • 45 minuter fotografering
  • Kostnadsfriombokning
  • En fotoplats
  • Personligt onlinegalleri för urval med ca 30-50 bilder
  • 5 st redigerade bilder
  • GUIDE: Inför din familjefotografering inkl. prislista för extra bilder, förstoringar m.m.
  • Möjlighet att köpa till produkter direkt från ditt urvalsgalleri som t.e.x fler digitala bilder, förstoringar, fotoalbum, printboxes etc.

ÄR DETTA FÖR ER?

Har ni massor av bilder på telefonen men nästan ing bilder uppe på väggarna eller riktiga fotoalbum? Är de flesta bilderna bara på ditt/dina barn och inga bilder på hela familjen, förutom den obligatoriska selfien?

Kanske har ni funderat på en familjefotografering, kanske inte. Varför lägga pengarna på en fotografering när man kan fota själv? Tänk så här istället; Ni investerar i en värdefull, mysig och rolig upplevelse tillsammans med din familj som alltid kommer att finnas kvar. Minnen ni kan rama in och hänga upp på väggen i sovrummet, eller göra ett eget fotoalbum av. Minnen som inte bara hamnar någonstans i telefonen och glöms bort. 

smash the cake
mother and me
smash the cake

SÄG HEJ!

Eftersom sommaren är högsäsong för bröllop
 innebär det färre tider för familjefotograferingar. 

Augusti
1 tid
September
4 tider
Oktober
6 tider