Hej & välkommen
på gravidfotografering!

Jag heter Hanna Lundström och jag är din proffessionella gravidfotograf i Kiruna som fotar dig och din gravidmage på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge dig bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. Jag vill fånga din kärlek till din blivande bebis och visa dig hur stark och vacker du är med all din “gravid-glow”, så låt oss vara kreativa tillsammans och skapa en upplevelse som du aldrig glömmer. Vad väntar du på? Jag älskar att stärka och lyfta andra människor genom mina bilder, så låt oss skapa magi tillsammans!

jag

Vad säger andra

Vad säger andra

gravid, nyfödd, bbväska, gravid vecka för vecka, gravid vecka 25, förlossning, kiruna, fotograf, gravidfotograf

VET DU INTE VAD DU SKA HA PÅ DIG?

Jag förstår att man inte alltid har kläder som passar längre när man är gravid och kanske inte vill lägga massa pengar på att köpa nya kläder för att ha en gång under en gravidfotografering. Därför erbjuder jag ett litet utbud av vackra gravidklänningar du kan låna under din fotografering.  

Du är välkommen att kika runt i mitt digitala provrum.
Följ bara länken här nedanför och skriv in din mail för att komma till galleriet.

HAR DU BF UNDER VINTERHALVÅRET?

Inga problem! Att fotografera gravidbilder under vintern blir SÅ magiskt! Den vita snön och frosten på träden tillsammans med att solen är lite lägre ner under vinterhalvåret gör att det ofta blir väldigt fint. Men många är rädd för kylan, så därför vill jag bara passa på att berätta att det finns väldigt många hjälpmedel som underlättar.

🖤 VÄRMEKUDDAR

Vi använder små värmekuddar i olika storlekar när det är kallt ute. Jag öppnar dom på morgonen, sedan placerar vi dem innanför din klänning och sparar några som du kan hålla i händerna. Dessa små kuddar värmer mer än du tror och de syns inte på bilderna.

🖤 VÄRMEPÅSE & PAUS

Jag har även en riskudde som vi värmer i micron innan din gravidfotografering. Den kan du sedan ha innanför din jacka till och från fotograferingen och i pauserna. Den håller din jacka varm under tiden som du fotograferas, så att du istället för en kall jacka kan ta på dig något varmt. Vi fotograferar i ca 10 minuter innan vi tar en paus för att värma oss. 

gravidfotografering vinter i Kiruna
FAQ

Hur snart bör vi boka dig?
Jag rekommenderar att ni hör av redan i vecka 20 för att vara säker på att få en tid. Bästa tiden för fotografering är generellt mellan vecka 25-35 beroende på hur magen växer och hur du mår.
FAQ

Hur bokar vi?
För att skicka er förfrågan fyller ni i mitt bokningsformulär. När jag fått in din bokningsförfrågan, så kollar jag upp om önskat datum är ledigt. Har jag ingen bokning då, så lägger jag in en preliminärbokning som jag håller i 7 dagar. Jag skickar även en bokningsfaktura till er på 50% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum och är inte återbetalningsbar.Bokningen är bekräftad vid betald bokningsavgift.
FAQ

Vart tas bilderna?
Jag fotar de flesta av mina bilder utomhus eftersom jag älskar det naturliga och fina ljuset. Jag har några favoritplatser där jag vet att du kommer att få fina bilder, men är även öppen för förslag om du har någon favoritplats du gärna fotas på.

Men vill du hellre ha en fotografering inomhus? Inga problem! Älskar dessa fotograferingar minst lika mycket 🙂
FAQ

Vad gör vi om det är dåligt väder?
Dagen innan fotograferingen har vi en avstämning om hur vädret ser ut och ska det regna eller vara dåligt väder så bokar vi alltid om till ett nytt datum. Att boka om kostar ingenting och jag är väldigt flexibel med att hitta ett nytt datum. Lite mulet gör dock ingenting, utan ger istället större frihet när det kommer till fotoplats.
FAQ

Vad händer om någon av oss blir sjuk?
Jag har aldrig varit tvungen att avboka en fotografering p.g.a. sjukdom. Jag blir väldigt sällan sjuk eller förkyld och det skulle krävas väldigt mycket för att jag skulle ställa in en fotografering.Men skulle det nu vara så att jag inte kan fotografera p.g.a. sjukdom, så bokar vi helt enkelt om tiden till en annan dag. Samma gäller om du blir sjuk.
FAQ

Vad händer om ja inte kommer orka genomföra fotograferingen?
Skulle något oförutsägbart hända som gör att du inte kommer kunna genomföra fotograferingen alls, p.g.a svåra foglossningar eller liknande så återbetalas hela bokningsavgiften, eller så bokar vi om tiden till en nyfödd/familjefotografering längre fram.
FAQ

Priser och betalning?
Jag innehar F-skatt sedel och alla mina priser är inkl.moms. En bokningsfaktura på 50% av paketet skickas ut i samband med bokningen och den garanterar datumet och återbetalas ej. Slutfakturan betalas i samband med bildleverans. All betalning sker via faktura. Skulle ni behöva skjuta på er fotografering p.g.a. corona eller andra komplikationer så står bokningen kvar och vi bokar helt enkelt om till ett nytt datum.
FAQ

Era uppgifter och gdpr
Jag sparar enbart nödvändiga uppgifter för att kunna genomföra ert uppdrag och leverera era bilder. Ni kan när ni vill efter fotograferingen be mig radera dessa uppgifter, så sparar jag enbart det som behövs för bokföring enligt lag.
FAQ

Vad ska jag ha på mig?
Klä dig efter årstid och fotoplats. Du vill känna dig varm nog eller sval nog och inte få ont i fötterna och samtidigt matcha kläderna utifrån omgivningen. Ska vi fota hemma så kan du med fördel ta på dig dina mest bekväma kläder och äga det. Men om vi ska fota på stranden kan en fin sommarklänning och barfota fötter passa bra. Försök tänka igenom dina klädval baserat på fotoplatsen, vibe eller komfort.
FAQ

Hur går en fotografering till? Vad ska jag tänka på?
Inför din fotografering kommer du att få en fotoguide av mig. Där står all information du behöver veta. Jag gillar naturliga poser som alla kan göra där vi varierar mellan stående och sittande bilder. Händerna kan du hålla under magen eller en hand ovanpå och en hand under, vilket som blir väldigt fint. Du kan gärna variera vart du tittar, på magen, på mig, rakt fram, åt sidan eller snett ner mot klänningen.
FAQ

Jag är ovan att stå framför kameran, hur ska jag göra, vart ska jag ha händerna?
Jag är väldigt lyhörd och jag gör allt jag kan för att du ska känna dig avslappnad och bekväm framför kameran. Jag kommer berätta hur du ska stå och vad du ska göra, så du behöver inte tänka på det. Jag kommer ge dig direktiv om vart du ska titta och vart du ska hålla händerna. Är din partner med så kommer ni att få kramas och skratta mycket under er fotografering.
Previous
Next
gravidfotograf kiruna, bohemisk

GRAVIDFOTOGRAFERING

MINI
3500 kr
 • 45 minuter fotografering
 • Lån av en gravidklänning
 • Kostnadsfriombokning
 • En vacker fotoplats
 • Personligt onlinegalleri för urval med ca 30-50 bilder
 • 5 st redigerade bilder
 • GUIDE: Inför din gravidfotografering inkl. prislista för extra bilder, förstoringar m.m.
 • Möjlighet att lägga till en blomkrans eller bukett
 • Möjlighet att lägga till produkter direkt från ditt urvalsgalleri t.e.x fler digitala bilder, förstoringar, fotoalbum, printboxes etc.
Populär

GRAVIDFOTOGRAFERING

STORA
6500 kr
 • 1,5 timme fotografering
 • Flera ombyten och lån av 3 olika gravidklänningar
 • Bohemisk blombukett eller krans
 • Flera olika fotoplatser för mer variation.
 • Kostnadsfriombokning
 • Personligt onlinegalleri
 • Back up på dina bilder upp till 1 år
 • ALLA utvalda och redigerade bilder ca 30-50 st
 • GUIDE: Inför din gravidfotografering inkl. prislista på förstoringar, fotoalbum m.m.
 • Möjlighet att lägga till produkter direkt från ditt urvalsgalleri t.ex. förstoringar, fotoalbum, printboxes etc.
 • Dela upp betalningen? Inga problem!

Vad säger andra

Vad säger andra

SÄG HEJ!

Eftersom sommaren är högsäsong för bröllop
 innebär det färre tider för gravidfotograferingar. 

– LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN –

FACEBOOK          INSTAGRAM          PINTEREST