Hej & välkommen
på par- eller förlovningsfotografering!

Jag heter Hanna Lundström och jag är ert professionella tredje hjul och parfotograf i Kiruna och hela Lappland, Norrbotten och Västerbotten. Jag fotar parbilder på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge er bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. Jag vill fånga er kärlek till varandra på ett genuint och kärleksfullt sätt, så låt oss vara kreativa tillsammans och skapa en upplevelse som ni aldrig glömmer. Vad väntar ni på? 

parfotografering, förlovning, bröllop, elopment, kiruna, sweden, lappland
jag

Vad säger andra

Vad säger andra

parfotografering, pree shoot, förlovning, fotograf, bröllopsfotograf

GENUINA OCH KRAMGOABILDER

Mitt mål är att ni ska känna er så avslappnade som möjligt så bilderna blir så genuina som möjligt. Ni kommer att få skratta och kramas mycket under er fotografering och jag kommer komma med tips på vad ni kan göra så ni behöver inte tänka på det. Jag är väldigt lyhörd och inkännande och kom ihåg, det finns inga rätt och inga fel. Var bara er själva så kommer det bli bra, jag lovar!

FAQ

Hur bokar vi?
För att skicka er förfrågan fyller ni i mitt bokningsformulär. Där kan ni beskriva vem ni är och hur ni tänker kring er fotografering, om det är en förlovningsfotografering eller en vanlig kärleksfotografering och vad som är viktigast just för er. Vill du överraska din partner med ett frieri? Berätta gärna hur du tänkt så kan vi planera in det så att det blir så bra som möjligt!
FAQ

Vad händer efter vi bokat?
När jag fått in er bokningsförfrågan, så kollar jag upp om önskat datum är ledigt. Har jag ingen bokning då, så lägger jag in en preliminärbokning som jag håller i 7 dagar. Jag skickar även en bokningsfaktura till er på 50% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum och är inte återbetalningsbar.
FAQ

Vart tas bilderna?
Jag känner till många vackra platser där jag vet att ni kommer att få bra bilder och jag har även full koll på vad man ska leta efter när det kommer till den perfekta fotoplatsen, så oroa er inte om ni inte riktigt vet vart ni vill fotograferas, vi löser det tillsammans.
FAQ

Vad gör vi om det är dåligt väder?
Vi kan ju inte styra över vädret, men skulle det vara väldigt dåligt väder den dagen vi ska fotografera, så bokar vi bara om till ett nytt datum utan extra kostnad. Vi hörs alltid av dagen innan för att stämma av väderleksrapporten.
FAQ

Vad händer om någon av oss blir sjuk?
Skulle någon utav oss bli sjuk, så bokar vi bara om till ett nytt datum utan extra kostnad.
FAQ

När får vi bilderna?
Urvalet med era bilder leveras ca 1 vecka efter fotograferingen via ett online galleri. När ni valt ut era bilder och slutfakturan är betald så öppnas galleriet upp så att ni kan ladda ner era bilder både högupplöst format (för framkallning) och webbupplöst format (för sociala medier.)
FAQ

Kan man köpa till fler bilder i efterhand?
Ja det kan man! Efter fotograferingen får ni tillgång till ett webbgalleri med era utvalda bilder för urval, ca 30 bilder beroende på paket.
FAQ

Vad kostar 10 bilder?
10 bilder (alltså 5 st extra) kostar 1 100 kr. Hela prislistan får ni i samband med er bokning.
FAQ

Vi är ovana att stå framför kameran, hur ska vi göra?
Jag vet att det kan kännas obekvämt att stå framför kameran. Jag själv tycker det är jättejobbigt! Man vet liksom inte vad man ska göra med sig själv, om det man gör ser bra ut o.s.v. Så därför kommer jag berätta hur ni ska göra, var ni ska hålla händerna så ni behöver inte tänka på det. Mitt jobb är att få er så avslappnade som möjligt så att ni har så roligt som möjligt.
FAQ

Vad ska vi ha på oss?
Det finns ingenting som är så svårt som att klä sig inför en fotografering. Men det är inte mer komplicerat än att ni ska välja kläder som ni känner er bekväma i. Det sista ni vill är att behöva tänka på att rätta till kläderna hela tiden. Sen för att göra det superenkelt så kommer ni att få en fotoguide med- what to wear! 😀
Previous
Next
parfotografering, förlovning, bröllop, elopment, kiruna, sweden, lappland

HUR GÅR EN FOTOGRAFERING TILL?

Hur er par eller förlovningsfotograferingen ser ut, är upp till er. Har ni valt det större paketet kanske vi börjar med att ta en liten kort promenad genom stan och är det en varm sommardag och ni är sugen på mjukglass så bjuder jag! Sen kanske vi tar var sin bil (p.g.a corona) till en fin fotoplats i skogsmiljö där vi fotar lite bilder för att sen kanske avsluta vid något ställe vid älven. Ni bestämmer själva!

Sen skulle ni vilja åka lite längre bort som till Silverfallet i Abisko eller ha med mig när ni vandrar till Trollsjön! Inga problem! Skicka ett DM, så kan vi snacka mer om era tankar och er budget. Sen utifrån det tar jag fram ett kostnadsförslag som jag hoppas ni blir nöjda med 🙂 

parfotografering, förlovning, bröllop, elopment, kiruna, sweden, lappland

PARFOTOGRAFERING

STORA
6500 kr
 • 1,5-2 timmar fotografering
 • Olika fotoplatser för mer variation
 • Fika. Jag tar med en picknick filt och lite fika
 • Kostnadsfriombokning
 • GUIDE: Inför er parfotografering
 • Personligt onlinegalleri
 • Back up på dina bilder upp till 1 år
 • Alla utvalda och redigerade bilder
 • Möjlighet att lägga till produkter direkt från ditt urvalsgalleri t.ex. förstoringar, fotoalbum, printboxes etc.
 • Dela upp betalningen? Inga problem!
Populär
parfotografering, förlovning, bröllop, elopment, kiruna, sweden, lappland

PARFOTOGRAFERING

MINI
3500 kr
 • 45 minuter fotografering
 • Kostnadsfriombokning
 • GUIDE: Inför er parfotografering
 • En vacker fotoplats
 • GUIDE: Inför din gravidfotografering
 • Personligt onlinegalleri för urval
 • 5 st redigerade bilder
 • Möjlighet att lägga till produkter direkt från ditt urvalsgalleri t.e.x fler digitala bilder, förstoringar, fotoalbum, printboxes etc.
parfotografering, förlovning, bröllop, elopment, kiruna, sweden, lappland

SÄG HEJ!

Eftersom sommaren är högsäsong för bröllop
 innebär det färre tider för parfotograferingar. 

Juni
2 tider
Juli
FULLBOKAD
Augusti
2 tider