fbpx
presentkort, jul

Familj & gravidfotograf
i Kiruna.

LÅT MIG FÖREVIGA DET STÖRSTA SOM HÄNDER I LIVET

Jag har en naturlig och dokumentär fotostil och fotograferar ögonblick när de händer, som ett stryk på kinden, en kram eller små leenden. Jag vill fånga alla de där små uttrycken ert barn ger. Jag vill få dig som gravid att känna dig precis så vacker och stark som du är.

Vill du föreviga magiska bilder mitt i naturen bland snö, skog och berg? Vill du ge bort en upplevelse som både är personlig och som varar länge? Värdesätter du fina bilder på dig och din familj? Vill du att det ska vara avslappnat och naturligt men samtidigt superkul? Då har du kommit rätt!

skrattande tjej med kamera
presentkort i kuvert

Presentkort

 

Ge bort en minnesvärd upplevelse i julklapp. Ett presentkort på en fotografering är en upplevelse och ett minne som varar livet ut och i flera generationer. Ni väljer själv vilken summa ni vill ge bort och varför inte lägga till ett doftljus eller lite god choklad, eller tryffel tillsammans med presentkortet för en lyxigare & personligare känsla. Ni får med en liten låda ni kan paketera i. 

 

“Alltså Hanna! Både jag och Albin kände oss obekväma med att vara med på bild innan fotograferingen. Hanna var tydlig med hur, var och när vi skulle röra oss (tro mig, vi behövde det), samtidigt som vi blev otroligt trygga och hade roligt tillsammans med lilleman. Stort tack!

Funderar ni på att boka en fotograf? Då rekommenderar jag verkligen Hanna. Hon är lyhörd, jordnära, har nära till skratt och sprider värme omkring sig! 🙂

– Rebecca & Albin

presentkort på bord

HUR KÖPER VI ETT PRESENTKORT?

  1.  För att skicka er förfrågan fyller ni i mitt formulär längre ner på denna sida.
  2. Ska presentkortet skickas till en annan adress än er egen, skriver ni in adressen under “namn och leveransadress”. Annars, lämnar ni detta fält tomt.
  3.  Skriv ett personligt meddelande i rutan. (Detta är valfritt, men kan rekommenderas om kortet ska skickas direkt till personen som ska få presentkortet, och ni själva inte hinner skriva på det.
  4. Vill du, kan du lägga till övriga saker i ditt paket, som t.ex. lite choklad, ett doftljus m.m.
  5.  När du fyllt i alla uppgifter kommer du att få en faktura av mig på mailen
  6. När fakturan är betald skickas presentkortet med posten.
presentkort i handen