bohemisk brud

Bohemiska bröllop och elopments i Kiruna/Lappland

ÄLSKAR NI VACKER OCH MAGISK NATUR PRECIS SOM JAG? STANNAR NI OFTA TILL OM NI SER EN FIN PLATS FÖR ATT TA DEN OBLIGATORISKA “SELFIEN” FRAMFÖR UTSIKTEN? GILLAR NI ATT FJÄLLVANDRA OCH VARA UTOMHUS? DRÖMMER NI OM ETT BRÖLLOP MITT I NATUREN? KANSKE VILL NI RYMMA IVÄG BARA NI TVÅ ELLER TILLSAMMANS MED ERA NÄRMASTE? DÅ HAR NI KOMMIT RÄTT! 

Jag personligen älskar intima bröllop och Lappland är perfekt för er som söker en unik plats med magisk natur för en vildmarksceremoni eller porträttfotografering. Har ni några platser som känns extra viktiga för er? Kanske har ni något smultronställe i närheten av er bröllopslokal som ni vill stanna till vid? När ni tänker era bröllopsporträtt – vad känner ni då? Jag känner till området och vet många fina platser där ni kommer att få fina bilder oavsett årstid, så oroa er inte om ni inte riktigt vet vart ni vill fotograferas, vi löser det tillsammans. 

jag i trollsjön
jag i trollsjön

Bröllopsfotograf i Kiruna

FOTOGRAF OVANFÖR POLCIRKELN
VACKER NATUR OCH MAGISKA LANDSKAP 

Hej jag heter Hanna Lundström och jag är en bröllopsfotograf som utgår ifrån Kiruna. Jag lever för ögonblick som inte riktigt kan återskapas som att sjunga för full hals till en bra låt på radion under en lång roadtrip eller stillheten av att sitta med sanden mellan tårna och titta på solnedgången, eller känna adrenalinet flöda när jag vandrar upp för branta berg för att få njuta av utsikten. Jag har en dokumentär fotostil och fotograferar ögonblick när de händer, som ett stryk på kinden, en kram eller små viskningar i örat. Jag dokumenterar hela er dag och fotar även små ögonblick som händer runt omkring er. 

Vill ni föreviga er dag med romantiska bilder mitt i naturen bland vatten, skog och berg? Vill ni ha en fotograf som är personlig men samtidigt professionell och som blir knäsvag av kärleksfulla bröllopsfotograferingar? Vill ni att det ska vara avslappnat och naturligt men samtidigt superkul? Då har ni kommit rätt!

Lofoten Norge

Avslappnat & Naturligt

Mitt mål är att ni ska känna er så avslappnade som möjligt så bilderna blir så äkta som möjligt. Ni kommer att få skratta och kramas mycket under er fotografering och jag kommer berätta hur ni ska stå och vad ni ska göra, så ni behöver inte tänka på det. Jag är väldigt lyhörd och inkännande och kom ihåg, det finns inga rätt och inga fel. Var bara er själva så kommer det bli bra, jag lovar!

Avslappnat & Naturligt

Mitt mål är att ni ska känna er så avslappnade som möjligt så bilderna blir så äkta som möjligt. Ni kommer att få skratta och kramas mycket under er fotografering och jag kommer berätta hur ni ska stå och vad ni ska göra, så ni behöver inte tänka på det. Jag är väldigt lyhörd och inkännande och kom ihåg, det finns inga rätt och inga fel. Var bara er själva så kommer det bli bra, jag lovar!

boho wedding sweden

Vad säger andra?

“Det var en helt fantastisk dag på alla sätt. Vilka vackra bilder. Vill ni ha den bästa fotografen, boka in Hanna! Så otroligt proffsig, glad och idérik på flera sätt!”

– Linda & Andreas

“Hanna gjorde ett toppenjobb med att föreviga våran bröllopsdag. Hennes engagemang och kunnighet syntes verkligen i bilderna som vi slutligen fick. Innan bröllopet fick vi många tips som underlättade allt fotande under hela dagen, från brudfix på morgonen till kvällsbilder efter middagen. Vi kan inte vara mer nöjda med Hannas insats och rekommenderar henne starkt”

– Johanna & Petter

“Hanna guidade oss och kom med idéer samtidigt som hon lyssnade på våra önskemål. Tog egna initiativ för att föreviga vår bröllopsdag, fotograferade detaljer såsom skor, klänningen, sminkning. Hon var även tydlig med vad som funkade och inte framför kameran. I kyrkan rörde hon sig tyst och var diskret, men fångade ändå alla viktigaste ögonblick. Vi är mycket nöjda över våra bilder från vår stora dag.”

– Evelin & David

När under året ska man gifta sig?

VÅRA MAGISKA ÅRSTIDER 

Kiruna ligger inom den norra polcirkeln vilket gör att vi har väldigt varierande årstider. Under vintern som varar mellan november till tidiga maj är det inte ovanligt att det kan bli upp emot -20 och -30 grader när det är som kallas, men det är även den här perioden mellan september och april som himlen pryds av vackra dansande norrsken. Under vårvintern mars-april är det som finast för den som vill kombinera bröllopet med en solig skidsemester. 

Under sommaren och hösten (juni-augusti) är landskapet här precis lika vackert och majestätiskt med sina ljusa nätter och midnattssolens romantiska sken. Under augusti-september förvandlas naturen till en färgbomb av rött och orange och i takt med att det blir mörkare på nätterna så börjar även norrskenet visa sig. Så vill ni kombinera ert bröllop med olika aktiviteter för er och era gäster som att vandra i något utav de närliggande naturreservaten så är det under sommaren och senhösten ni ska åka hit.

layflat

Hur bokar vi?

FÖRST OCH FRÄMST VILL JAG BARA SÄGA GRATTIS!
SÅ ROLIGT MED BRÖLLOP!

För att skicka er förfrågan fyller ni i mitt bokningsformulär längre ner på denna sida. Där kan ni beskriva vilka ni är, hur ni tänker kring er bröllopsdag och vad som är viktigast just för er. Ju mer ni fyller i och berättar desto bättre.

När jag fått in er bokningsförfrågan, så kollar jag upp om ert datum är ledigt. Har jag ingen bokning då, så lägger jag in en preliminärbokning som jag håller i 7 dagar. Jag skickar sedan mitt avtal till er som ni får läsa igenom och godkänna genom att skriva under och skicka tillbaka till mig. Jag skickar även en bokningsfaktura till er på 30% av paketet. Detta fungerar som en deposition för att garantera ert bokade datum och är inte återbetalningsbar, eftersom jag håller ert datum och tackar nej till andra erbjudanden. Avgiften dras sedan av på er slutfaktura. Bokningen är bekräftad vid påskrivet avtal och betald bokningsavgift.

När bokningen är klar finns jag tillgänglig för er när ni vill. Jag har fotograferat en hel del bröllop genom åren så har ni några som helst funderingar om vad som helst tveka inte att höra av er, jag finns här för er. 

Inför er bröllopsfotografering

När bokningsfakturan är betald så bokar vi in ett möte antingen via skype/telefon eller IRL ca 2-3 månader innan er stora dag. Där pratar vi om era önskemål och går igenom viktiga tidpunkter för ert bröllop, hur schemat ser ut, backup plan för t.e.x. regn och vi får en chans att lära känna varandra lite bättre. Om vi gör en provfotografering (den är frivillig och gäller endast för möten i Kiruna) så fotograferar vi i närheten av vår mötesplats och fotograferingen brukar inte ta längre än 15 minuter. Bilderna levereras sedan via ett onlinegalleri ungefär en vecka efter vårt möte. Dessa bilder är högupplösta och det är fritt fram att använda dem till framkallning och på internet om ni vill. Har ni bokat mig tidigt kan dessa bilder även vara fina att använda till “Save the date” kort.

När vi haft vårt möte så börjar jag planera mer ingående och jag åker gärna och besöker platser i förväg för att se ut fina miljöer för vår fotografering, om vi inte hunnit med detta under vårt möte.

brudpar på trappa
firstlook

Vår bröllopsdag är här!

Bröllopsdagen är äntligen här och av mig kommer ni innan ert bröllop, att ha fått en guide med all information om er fotografering och även saker som är bra att tänka på för att underlätta fotograferingen.

Har ni valt ett paket där förberedelserna ingår så kommer jag att dyka upp ca 45 minuter innan ni beräknat att vara klara, för att hinna fotografera detaljbilder på er klänning, ringar och andra smycken m.m. samt påklädningen. Sedan brukar jag alltid börja med att ta några enskilda porträtt av bruden, kanske några detaljbilder på håret och sminket och brudgummens kavaj, manschettknappar osv.

Efter förberedelserna finns det lite olika upplägg beroende på hur er dag ser ut! Kanske börjar vi med en kortare “first look” fotografering innan vigselceremonin. För att sedan stanna på ert smultronställe på väg till festlokalen, där vi fotograferar fler bröllopsporträtt och sen avslutar vi med en “golden hour”-fotografering sista halvtimmen innan solen går ner.

Hur ni väljer att lägga upp er dag bestämmer ni själva, men jag kommer gärna med tips och idéer för att underlätta för er, så att ni bara kan slappna av och faktiskt njuta av er bröllopsdag tillsammans.

Leverans av bröllopsbilder

Inom ett par dagar kommer ni att få tillgång till ett online galleri där ni kan tjuvkika på några utav bilderna från ert bröllop. Dessa får ni givetvis använda obegränsat innan ni får alla bilder. Ni kommer att kunna ladda ner bilder, skapa en favoritlista för vilka bilder ni vill ska ingå i albumet (om ni har ett paket där det ingår) och välja ut de bilder ni önskar köpa förstoringar av. Ni kan även dela länken med er familj och vänner om ni så önskar.

Efter det dröjer det ca 3 veckor innan ni får hemlevererat ett vackert usb-minne med alla era högupplösta och redigerade bilder.

Har ni valt ett lyxigare paket där fotoalbum ingår är det nu ni väljer ut vilka bilder ni vill ska ingå i albumet och så småningom godkänner layouten. Leveranstiden för fotoalbum beror på tryckeriet men kan vara upp emot 4 veckor.

brudpar kyss och paraply

ER INVESTERING

I ALLA PAKET INGÅR :

– BRÖLLOPSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING FÖR DE SOM VILL HÄR I KIRUNA
– BACK UP PÅ ERA REDIGERADE BILDER UPP TILL ETT ÅR
– USBMINNE MED ALLA ERA UTVALDA BILDER

BRÖLLOPSPORTRÄTT

Detta ingår:

– Mellan 1-2 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 30×40 cm 

– Tillval: Fotoalbum, förstoringar & highlight film

Pris: 12 500 kr

VÄRDEFULLA MINNEN

Detta ingår:

– 5 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering 
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 50×70 cm

– Fotoalbum i linne 

– Tillval: Fine art förstoringar & Highligt film

Pris: 18 500 kr

ALLA MINNEN

Detta ingår:

– 10 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Golden hour fotografering

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 2 st fine art förstoringar 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

Highlight film från er bröllopsdag

Pris: 35 000 kr

ER INVESTERING

I ALLA PAKET INGÅR :

– BRÖLLOPSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING FÖR DE SOM VILL HÄR I KIRUNA
– BACK UP PÅ ERA REDIGERADE BILDER UPP TILL ETT ÅR
– USBMINNE MED ALLA ERA UTVALDA BILDER 

BRÖLLOPSPORTRÄTT

Detta ingår:

– Mellan 1-2 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 30×40 cm

– Tillval: Fotoalbum, förstoringar & highlight film

Pris: 12 500 kr

VÄRDEFULLA MINNEN

Detta ingår:

– 5 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

– Tillval: Fine art förstoringar & Highligt film

Pris: 18 500 kr

ALLA MINNEN

Detta ingår:

– 10 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Golden hour fotografering

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 2 st fine art förstoringar 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

Highlight film från er bröllopsdag

Pris: 35 000 kr

Skicka er bokningsförfrågan här:

fotograf i kiruna

Vem är jag?

JAG ÄR EN GLAD TJEJ SOM ÄLSKAR LIVET OCH UTMANINGAR. NÄR JAG INTE FOTAR SÅ TRÄNAR JAG CROSSFIT DÄR JAG FÖRSÖKER BEMÄSTRA DIVERSE LYFT OCH GYMNASTISKA ÖVNINGAR. 2019 TÄVLADE JAG  I MIN FÖRSTA STORA TÄVLING TILLSAMMANS MED MIN SAMBO MICKE I FITNESSFESTIVALEN I STOCKHOLM. UTÖVER TRÄNING GILLAR JAG ATT RESA OCH VARA UTE I NATUREN. UPPTÄCKA NYA PLATSER OCH TRÄFFA NYA MÄNNISKOR.

10 fakta om mig:

– Numera bosatt i Kiruna efter att ha bott i Umeå i 10 år 
– Från Piteå/Hortlax ursprungligen
– Är yngst av 3 syskon
– Fotat ett bröllop i Sydney, Australien under en 5 månaders backpackers resa.
– Dricker inte kaffe, men älskar te
– Gillar ordvitsar och dåliga pappaskämt
– Har besökt 18 olika länder men kvar på min lista av drömresemål återstår Island och Peru (Machu Picchu)
– Har magisterexamen i mediadesign.
– När jag var liten ville jag bli frisör precis som min moster Gerd.
– Har extremt tjockt hår och får ofta ont i huvudet och blir lite stel i nacken om jag har det uppsatt för länge. 

bröllopsfotograf kiruna, boho wedding

Tips & inspiration

ÅKER NI IVÄG FÖR ER ATT GIFTA ER PÅ EN ANNAN PLATS ÄN DÄR NI BOR? JA DÅ KAN JAG VARMT REKOMMENDERA ATT NI PLANERAR IN EN 3 DAGARS BRÖLLOPSFEST MED GEMENSAMMA AKTIVITETER TILLSAMMANS MED ERA GÄSTER NÅGRA DAGAR INNAN. DET HJÄLPER TILL ATT BRYTA ISEN OCH GER EN MÖJLIGHET FÖR ERA GÄSTER ATT LÄRA KÄNNA VARANDRA INNAN SJÄLVA BRÖLLOPET.

Jag var själv på ett sådant bröllop i Frankrike när mina engelska vänner gifte sig. Vi kom dit några dagar innan och vi var på diverse olika utflykter och middagar. Det var verkligen super roligt! När väl bröllopet kom så satt alla och skrattade och hade roligt tillsammans och det var aldrig tyst och stel stämning. 

Här kommer några förslag på vad ni kan göra här uppe:

– Boka en tur med hundspann och upplev naturen med en guidad tur. 
– Bastusittning på Ice hotel, där du får lära dig hur man bastar som en sann bybo.
– Forsränning eller vandring i något av de närliggande naturreservaten.
– Ta dig ner i gruvan på en guidad tur.
– Helikopter tur över våra magiska landskap.
– Stadsvandring med mig som fotograf, jag dokumenterar och fotar porträtt på er och era gäster. (Kontakta mig för prisförslag)

förlovningsfotografering

Vanliga frågor & svar

Bokningsfaktura är en deposition för att garantera ert bokade datum och en avgift som täcker upp mina kostnader fram tills fotograferingen. Exempel på kostnader är:

Administrativt arbete d.v.s allt som rör er bokning, svara på mail och skicka all information gällande er bokning, fakturering m.m.

Reka fotoplatser. Jag åker alltid ut och tittar till platserna vi ska fotografera på innan för att kolla så allt ser bra ut. 

Skulle ni välja att skjuta på bröllopet p.g.a coronapandemin, så går det bra att göra det fram till 3 månader innan arbetsdatum, dock max upp till 1 år. Om jag inte har möjlighet det nya datumet återbetalas 50% av bokningsavgiften, totalt 15% av avtalet. 

Inom ett par dagar kommer ni att få tillgång till ett online galleri där ni kan tjuvkika på några utav bilderna från ert bröllop.

Efter det dröjer det ca 3 veckor innan ni får hemlevererat ett vackert usb-minne med alla era högupplösta och redigerade bilder.

Ni kan gifta er i traditionella kläder eller i skoteroverall, ni bestämmer! Jag brukar rekommendera att ni ska klä er varmt, ha gärna underställ om det går under kläderna  och be era gäster att ha varma ytterkläder.

Matilda på Stinas Salong här i Kiruna är jätteduktig på hår och smink om ni letar efter en MUA. 

Ja, självklart! Inom Kiruna kommun ingår alltid reseersättning i priset. Uppdrag utanför Kiruna tillkommer reseersättning, så vida jag inte är på plats redan eller kan kombinera det med att jag åker hem till Piteå/Luleå/Umeå t.ex.

Uppdrag på annan ort där övernattning krävs tar jag ut traktamente.

Ja självklart! Älskar att fota bröllop och om ni önskar ha kvar mig utöver våra bokade timmar stannar jag gärna upp till 2 timmar extra. För detta debiterar jag 2000 kr/timme . Ni blir tillfrågade i god tid och jag debiterar inget eller stannar kvar utan att kontrollera med er först.   

Vi kan ju inte styra över vädret, och många är oroliga för att det ska regna på deras bröllop, men faktum är att ljuset är otroligt fint vid regn och som fotograf är jag väl förberedd för att fånga er bröllopsdag oavsett. Sen ser vi alltid till att vi har en backup plan för fotograferingen om det skulle behövas.

Jag har aldrig varit tvungen att avboka ett bröllop p.g.a sjukdom. Jag blir väldigt sällan sjuk eller förkyld och det skulle krävas väldigt mycket för att jag skulle ställa in en bröllopsfotografering. Kanske lite annorlunda nu med Corona, men skulle jag få minsta symtom skulle jag gå och testa mig för att vara på den säkra sidan. 

Och skulle det nu vara så att jag inte kan fotografera ert bröllop för att det skulle bli en risk för er och era gäster, så är jag medlem i ett stort fotografnätverk och hjälper er mer än gärna hitta en likvärdig fotograf.

Skulle detta ske, återbetalas hela er bokningsavgift.

Jag blir ofta bokad 6-12 månader innan bröllopet. Men tänk på att tider under högsäsongen Juni-Augsti ofta försvinner fort. 

Jag vet att det kan kännas obekvämt att stå framför kameran. Jag själv tycker det är jättejobbigt! Man vet liksom inte vad man ska göra med sig själv, om det man gör ser bra ut o.s.v. 

Så därför kommer jag berätta hur ni ska göra, var ni ska hålla händerna så ni behöver inte tänka på det. Mitt jobb är att få er så avslappnade som möjligt så att ni har så roligt som möjligt. 

Är man väldigt frusen av sig så har jag små värmekuddar som man kan fästa under kläderna eller hålla i händerna som hjälper er att hålla värmen. 

Tänk även att klä er enligt lager på lager principen.

Provfotografering

PROVFOTOGRAFERING ÄR EN BONUS JAG ERBJUDER DE BRUDPAR SOM VÄLJER ATT HA ETT PERSONLIGT BRÖLLOPSMÖTE MED MIG PÅ PLATS HÄR I KIRUNA. 

Känner ni er nervösa och lite oroliga över er bröllopsfotografering? Ingen utav er är särskilt van att vara med på bild? Då kan det vara extra skönt att göra en så kallad provfotografering. Då får vi chans att lära känna varandra lite mer, ni får se hur jag jobbar och ni får möjlighet att träna på några enklare poser, så när er bröllopsdag kommer är ni väl förberedda och kan slappna av mer under en bröllopsfotografering. 

Vackert brudpar på en strand i Umeå

ER INVESTERING

I ALLA PAKET INGÅR :

– BRÖLLOPSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING FÖR DE SOM VILL HÄR I KIRUNA
– BACK UP PÅ ERA REDIGERADE BILDER UPP TILL ETT ÅR
– USBMINNE MED ALLA ERA UTVALDA BILDER SAMT ETT PAKET PÅ POSTEN

BRÖLLOPSPORTRÄTT

Detta ingår:

– Mellan 1-2 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering 
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 30×40 cm

– Leveranspaket 

– Tillval: Fotoalbum, förstoringar & highlight film

Pris: 12 500 kr

VÄRDEFULLA MINNEN

Detta ingår:

– 5 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering 
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

– Leveranspaket 

– Tillval: Fine art förstoringar & Highligt film

Pris: 18 500 kr

ALLA MINNEN

Detta ingår:

– 10 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Golden hour fotografering

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 2 st fine art förstoringar 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

Highlight film från er bröllopsdag

– Leveranspaket 

Pris: 35 000 kr

ER INVESTERING

I ALLA PAKET INGÅR :

– BRÖLLOPSMÖTE MED PROVFOTOGRAFERING FÖR DE SOM VILL HÄR I KIRUNA
– BACK UP PÅ ERA REDIGERADE BILDER UPP TILL ETT ÅR
– USBMINNE MED ALLA ERA UTVALDA BILDER SAMT ETT PAKET PÅ POSTEN

BRÖLLOPSPORTRÄTT

Detta ingår:

– Mellan 1-2 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 30×40 cm

– Leveranspaket 

– Tillval: Fotoalbum, förstoringar & highlight film

Pris: 12 500 kr

VÄRDEFULLA MINNEN

Detta ingår:

– 5 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering
(Totalt ca 30-45 minuter)  

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 1 st fine art förstoring 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

– Leveranspaket 

– Tillval: Fine art förstoringar & Highligt film

Pris: 18 500 kr

ALLA MINNEN

Detta ingår:

– 10 timmar fotografering

– Bröllopsmöte och ev. provfotografering 
(Totalt ca 30-45 minuter) 

– Vackra fotoplatser

– Samtliga utvalda och redigerade bilder både högupplösta och webbupplösta.

– Golden hour fotografering

– Webbgalleri med era bilder som ni kan dela med familj & vänner

– Fotoguide: PDF inför er bröllopsfotografering

– 2 st fine art förstoringar 50×70 cm

– Fotoalbum i linne

Highlight film från er bröllopsdag

– Leveranspaket 

Pris: 35 000 kr

Skicka er bokningsförfrågan här:


Från bloggen

bröllopsfotograf kiruna, boho wedding

Planera din brudfrisyr

När det gäller brudfrisyr så finns det några tips som är extra bra att tänka på. Här kommer dom: ?  KÄNSLA – Fundera vilken känsla

LÄS MER »