GRAVIDFOTOGRAF
KIRUNA

Grattis till
graviditeten!

UNDER DIN GRAVIDITET ÄR DET ETT PERFEKT TILLFÄLLE ATT UNNA DIG EN MINNESVÄRD UPPLEVELSE. 

Det är du värd!

Att vara gravid och bära på ett nytt liv i 9 månader är bland det största du kommer att göra i livet och att föreviga denna tid med en gravidfotografering kommer vara ovärderligt i framtiden.  Jag lägger stor vikt för att du ska känna dig avslappnad och bekväm genom hela fotograferingen och använder mig bara utav enkla och naturliga poser.  Jag är dessutom väldigt noga med tid och plats för att fånga det absolut bästa ljuset och erbjuder ett litet utbud av vackra gravidklänningar som du får låna under vår fotografering. 

bohemisk gravidfotografering

WHAT

to expect

🖤 Noggrant utvalda platser och tid för det bästa ljuset.  

🖤 Enkla och avslappnade poser så att du ska känna dig bekväm under hela fotograferingen. Jag kommer berätta hur du ska stå och vad du ska göra, så du behöver inte tänka på det. Är din partner med så kommer ni att få kramas och skratta mycket under er fotografering.

🖤 Vet du inte vad du ska ha på dig? Jag erbjuder ett litet utbud av fina gravidklänningar som ni får tillgång till via ett online galleri i samband med bokningen. 

🖤 Ditt webbgalleri redigerat och klart inom 7 dagar.

Avslappnat & Naturligt

Genom att skapa en trygg miljö både innan, under och efter vår fotografering, gör att du kan slappna av och bara ha roligt under vår gravidfotografering. 

Jag är väldigt lyhörd och jag gör allt jag kan för att du ska känna dig trygg och bekväm framför kameran. Jag kommer berätta hur du ska stå och vad du ska göra, så du behöver inte tänka på det. Jag kommer ge dig direktiv om vart du ska titta och vart du ska hålla händerna. Är din partner med så kommer ni att få kramas och skratta mycket under er fotografering.

Magiskt & Lyxigt

Som gravid förtjänar du att skämma bort dig själv och unna dig en lyxig och minnesvärd upplevelse och jag gör mitt bästa för att fotograferingen ska bli så lättsam och naturlig som möjligt.  Jag lägger ner mycket tid på varje kund för att just DIN upplevelse ska bli så bra som möjligt. Noggrant utvalda platser och vackra klänningar kommer ge dig en oförglömlig upplevelse och magiska bilder som du drömt om. 

Gravidfotografering i Kiruna - Året om

VINTER: NOVEMBER-MARS
(BF DECEMBER-APRIL)

SOMMAR: JUNI-AUGUSTI
(BF JULI-SEPTEMBER)

HÖST: SEPTEMBER-OKTOBER
(BF OKTOBER-NOVEMBER)

VÅR: APRIL-MAJ
(BF MAJ-JUNI)

Din upplevelse


01 | BOKA
Jag rekommenderar att du bokar din gravidfotografering redan när du är gravid i vecka 20-25. Bästa tiden för gravidfotografering är mellan vecka 27-35 då magen har hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka ner. När du bokat och betalat in bokningsavgiften på 1750 kr, bestämmer vi preliminärt en dag och tid. Vi stämmer sedan av någon dag innan fotograferingen så att allt ser bra ut och att du mår bra. Skulle vädret inte vara på vår sida, så bokar vi helt enkelt om till en annan dag. Att boka om kostar ingenting. Boka gör du genom att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

02 | TID & PLATS
 Jag utgår från Kiruna och känner till många fina platser och miljöer inom 20-30 minuters avstånd med bil, där jag vet att ljuset är bra och vi kan skapa magiska bilder tillsammans. Eftersom jag är petig med ljuset fotograferar jag helst på förmiddagen eller 1-3 timmar innan solnedgång. Under vinterhalvåret passar det bäst att fota mellan ca kl. 10-14, beroende på månad och vid mulet väder kan vi fota när som helst under dagen. (En liten hemlis; Mulet väder ger större frihet i val av fotoplats och ger naturligt softade skuggor. 

03 | KLÄDER & PARTNER
Din partner eller eventuella syskon får jättegärna vara med på fotograferingen. Hos mig hittar du ett litet utbud av vackra handsydda och stretchiga gravidklänningar som passar de flesta. Vill du använda dina egna kläder går det givetvis jättebra, men innan du proppar varukorgen full med nya kläder, så kan vi prata om vad som blir bra och mindre bra på bild. Tänk gärna på att välja kläder utifrån den miljön vi ska fotografera i. En somrig klänning på sommaren blir otroligt fint medan en mysig stickad tröja till ett par tajts och en mysig mössa blir otroligt fint på hösten. Välj gärna jordnära och och neutrala färger och undvik allt för stora mönster. Du får gärna skicka bilder till mig innan om du är osäker. 

För att kika på mina gravidklänningar KLICKA HÄR.

För att säkerställa att jag kan ge er högsta möjliga service till just dig tar jag endast emot ett begränsat antal gravidfotograferingar per månad. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg hos mig och det handlar inte bara om att föreviga din graviditet med vackra bilder utan jag vill skapa och ge dig en personlig och genuin upplevelse. 

Gravidfotografering under vinterhalvåret

Att fotografera gravidbilder under vintern blir så magiskt. Den vita snön och frosten på träden tillsammans med att solen är lite lägre ner under vinterhalvåret gör att det ofta blir väldigt fint. Många är rädd för kylan men det finns väldigt många hjälpmedel som underlättar.

VÄRMEKUDDAR
Vi använder små värmekuddar i olika storlekar när det är kallt ute. Jag öppnar dom på morgonen, sedan placerar vi dem innanför din klänning och sparar några som du kan hålla i händerna. Dessa små kuddar värmer mer än du tror och de syns inte på bilderna.

VÄRMEPÅSE & PAUS
Jag har även en riskudde som vi värmer i micron innan fotograferingen. Den kan du sedan ha innanför din jacka till och från fotograferingen och i pauserna. Den håller dessutom din jacka varm under tiden som du fotograferas, så att du istället för en kall jacka kan ta på dig något varmt. Vi fotograferar i ca 10 minuter innan vi tar en paus för att värma oss. 

FLEECEFILT
För att du inte ska bli blöt och kall, så sitter du på en mjuk och varm fleecefilt.

Gravidfotografering med blomsterkrans/blombukett

Vill du lägga till det där lilla extra till din gravidfotografering? Jag älskar allt som har med blommor och bohemiskt att göra, därför erbjuder jag både blomsterkrans och blombukett som tillval till din fotografering.

Hur går det till?

1. Du kan meddela mig vid bokning eller senast 14 dagar innan din gravidfotografering att du vill lägga till en blomsterkrans eller bukett.

2. Välj en färgkombination.

3. Utifrån säsongens blommor skapas din krans eller bukett som du sedan får behålla som minne efter fotograferingen. 

gravidfotograf kiruna, bohemisk

FINA ORD
FRÅN HANNA

“SÅ GLAD OCH TACKSAM ÖVER MIN FOTOGRAFERING MED HANNA”

“Så fantastisk duktig och fick mig verkligen att känna mig trygg under hela tiden vi var ute och fotade. Direkt vi träffades så kände jag mig så avslappnad och var en så rolig dag. Något jag vill göra om i framtiden då även bilderna också blev magiska. Kände mig verkligen som en prinsessa för en dag. Och dom vackra klänningarna man fick välja mellan. Så nöjd

– Hanna

Jag heter Hanna Lundström och jag är din proffessionella gravidfotograf i Kiruna som fotar dig och din gravidmage på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge dig bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. Jag vill fånga din kärlek till din blivande bebis och visa dig hur stark och vacker du är med all din “gravid-glow”, så låt oss vara kreativa tillsammans

Din investering

GRAVIDFOTOGRAFERING

silver
3500 kr
 • Konsultation kring fotograferingen
 • ca 30-45 minuter fotografering
 • Lån av en gravidklänning
 • Kostnadsfriombokning
 • Personligt onlinegalleri för urval
 • 5 st högupplösta och redigerade digitala bilder

GRAVIDFOTOGRAFERING

guld
5 500 kr
 • Konsultation kring fotograferingen + välkomstpaket
 • ca 60 minuter fotografering
 • Lån av 2 st gravidklänningar
 • Kostnadsfriombokning
 • Personligt onlinegalleri för urval
 • 10 st högupplösta och redigerade digitala bilder
 • 1 st fine art förstoring 30x40 cm

GRAVIDFOTOGRAFERING

diamant
8500 kr
 • Konsultation kring fotograferingen + lyxigt välkomstpaket
 • ca 90 minuter fotografering
 • Lån av gravidklänning upp till 3 ombyten
 • 15 st högupplösta och redigerade digitala bilder
 • 1 st fine art förstoring 30x40 cm
 • Blomsterkrans i säsongens blommor
 • Kostnadsfriombokning
 • Personligt onlinegalleri för urval
 • Back up på dina bilder upp till 1 år

Tillval till fotograferingen

Blomsterkrans: 800 kr
Blomsterbukett: 600 kr

Fotografering vid vattenfall i Abisko: 1 500 kr 

___________

Kunder investerar i genomsnitt 6000-9000 kr per gravidfotografering

BOKA NU

Har ni frågor eller vill boka en fotografering?
Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom 2 arbetsdagar.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM
@fotografieravhanna